Internationale IT Recruitment Startup

ITcareersholland is een Internationale IT Recruitment Startup met de focus op Software en Data(Analytics) professionals.

We verbinden bekwame Software en Data(Analytics) talenten uit Europa met bedrijven in Nederland.

ITcareersholland gelooft dat IT-talent waardevolle oplossingen kan aandragen aan het bedrijf dankzij vooral soft skills, unieke persoonlijkheidskenmerken en motivatie.

Daarom is ons doel om de nadruk te leggen op de soft skills, de persoonlijkheidskenmerken en de unieke ervaringen van het IT-talent. Door de persoonlijke benadering en onze focus op de behoeften van het IT-talent en de opdrachtgever, richten wij ons op een positieve ervaring voor en met de kandidaat.

Oplossing 2020

Wij zijn de optimale oplossing om te helpen bij het vinden en selecteren van bekwaam IT-talent voor uw openstaande vacatures.

Daarnaast geloven wij dat onze waarden en service een essentiële rol spelen bij de positieve klantervaring.
Elke dag werken wij hard om een succesvolle werving & selectie partner te blijven voor zowel internationale IT-talenten als bedrijven die op zoek zijn naar bekwaam IT-talent.

Oprichting ITcareersholland

ITcareersholland is opgericht in 2019, maar het idee is al een decennium eerder ontstaan.

In 2009 woonde de oprichter voor enige tijd in Milaan. Hij ontdekte dat veel studenten ontevreden waren over de arbeidsmarkt in Italië.

Op verschillende Milanese universiteiten sprak hij met een studenten over het Nederlandse en Italiaanse systeem.

Na de ervaringen van studerendiverse banen en wonen in het buitenland, begon hij steeds vaker na te denken over ondernemerschap.

Madou Bochem

Madou Bochem

In 2009 sprak ik met veel studenten van de Universiteit in Milaan over een internationale werkervaring. In die periode zijn er veel ideeën verwisseld over internationale Recruitment oplossingen voor Europeanen. 10 jaar later zijn deze ideeën nog steeds waardevol.

2018/2019

Sinds 2018 onderzoekt Madou de mogelijkheden voor een professionele organisatie in een specifiek segment.

In april 2019 besloot hij, in samenwerking met de HAN University, deel te nemen aan het project Gelderland Valoriseert. De startersbeurs werd hem toegekend na zijn presentatie over de innovatieve onderneming ITcareersholland, ten overstaan van de beoordelingscommissie.

HAN University

De HAN University is nauw betrokken in de regio met Startup Gelderland en bij de ontwikkelingen voor de financiering van startups.

Met de professionele contacten aan de HAN University die Madou helpen met zijn ondernemerschap, bevestigt hij de toegevoegde waarde van die hulp om te kunnen groeien als ondernemer.