Ons Team

Madou

Madou

International IT Recruitment Consultant

‘’In your personal journey through life you discover slowly what makes you happy and what motivates you to get the best out of yourself’’ 

Madou

Madou

‘’In your personal journey through life you discover slowly what makes you happy and what motivates you to get the best out of yourself’’ 

Voor mij is het leven een prachtige manier om mezelf beter te leren kennen. Hard werken en een positieve instelling hebben op een respectvolle manier is belangrijk voor mezelf.

Dat betekent dat het doorstaan van moeilijke perioden een les is om jezelf en anderen beter te leren kennen. 

Tijdens mijn studies en mijn werk heb ik altijd geprobeerd om te experimenteren. Op deze manier heb ik ontdekt wat goed en minder goed voor mij werkt.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde balans tussen mijn privé- en werkleven de sleutel is tot succes en geluk.

Mijn visie is dat je niet alleen op jezelf kunt vertrouwen. Soms zijn familie en vrienden nodig die je kunnen ondersteunen tijdens je persoonlijke reis.

Met zelfreflectie en eerlijke feedback van anderen ontdek je stap voor stap wat jou uniek maakt. Deze uniciteit heb je nodig om het beste van jezelf in te zetten voor een betere wereld. 

In mijn reis is een van mijn ontdekkingen dat het ontmoeten en werken met mensen met een andere cultuur mij intens gelukkig maakt.

Ik geef veel om mensen en daarom vind ik het leuk om te luisteren naar verhalen van anderen. In mijn contact met anderen streef ik om aandachtig te luisteren op een respectvolle manier.
Daarbij vind ik het wel belangrijk om mijn eigen visie en mening te kunnen uiten.

Verder beschrijven anderen mij als een open, eerlijke, nieuwsgierige, sociale en zorgzame jongeman.

Met mijn ondernemende mentaliteit in combinatie met mijn opleiding/ werkachtergrond en mijn levensstijl is de reis met ITcareersholland de perfecte stap in mijn leven.

Marcia

Marcia

Onderzoeker voor ITcareersholland

‘’My background as a social researcher is valuable in working life‘’

Marcia

Marcia

Onderzoeker voor ITcareersholland

‘’My background as a social researcher is valuable in working life‘’

Tijdens mijn studie en werk heb ik geleerd om onderzoek te doen naar verschillende maatschappelijke problemen en trends binnen de samenleving. 

Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in de balans tussen werk en privé.

In mijn rol als onderzoeker help ik ITcareersholland om de sociale aspecten van werken in het buitenland en bijkomende maatschappelijke trends die verband houden met werk te begrijpen. 

Externe IT en Recruitment Consultants

voor ITcareersholland

Tijdens de eerste fasen van ITcareersholland hebben we besloten om samen te werken met 2 externe IT-Consultants en 1 andere IT Recruitment Consultant die ons adviseren over complexe IT en HR-vraagstukken.